Report forum issues.

Notices and what's new on SHP and the forums
User avatar
Collector
Grand Poobah
Posts: 11505
Joined: Wed Oct 08, 2008 12:57 am
Location: Sierraland
Contact:

Re: Report forum issues.

Post by Collector » Sun Jun 14, 2020 11:00 am

You want to whitelist SHP and any other sites you want to stay logged into.
01000010 01111001 01110100 01100101 00100000 01101101 01100101 00100001

Image

User avatar
Rath Darkblade
The Cute One
Posts: 5373
Joined: Fri Oct 24, 2008 5:15 am
Location: Lost in Translation
Gender: Male
Contact:

Re: Report forum issues.

Post by Rath Darkblade » Mon Jun 15, 2020 5:32 am

OK ... hmm - you mean, whitelist SHP cookies? I know how to do that, but I thought cookies were not the issue?

OK, I've whitelisted the SHP cookies, and the forum seems to have stabilised now and is behaving! :D Thanks, Collector. *thumbs up* :)

User avatar
Tawmis
Grand Poobah's Servant
Posts: 12571
Joined: Wed Oct 08, 2008 1:19 am
Gender: Not Specified
Contact:

Re: Report forum issues.

Post by Tawmis » Mon Jun 15, 2020 12:43 pm

Rath Darkblade wrote:
Mon Jun 15, 2020 5:32 am
OK ... hmm - you mean, whitelist SHP cookies? I know how to do that, but I thought cookies were not the issue?

OK, I've whitelisted the SHP cookies, and the forum seems to have stabilised now and is behaving! :D Thanks, Collector. *thumbs up* :)
Naw, Cookies were the issue. That was my point here:
http://sierrahelp.com/forums/viewtopic. ... 806#p74806

Other people were reporting the same thing with phpbb (what SHP uses) and it was cookie related.

User avatar
Rath Darkblade
The Cute One
Posts: 5373
Joined: Fri Oct 24, 2008 5:15 am
Location: Lost in Translation
Gender: Male
Contact:

Re: Report forum issues.

Post by Rath Darkblade » Sat Jun 27, 2020 7:40 am

Hmm. Very strange ... for several days now, the forum has been misbehaving again - logging me out within 3 seconds (I timed it) of me logging in. I had to log in again, and again, and again.

The final straw was a few minutes ago, when the forum logged me out and refused to let me back in. It told me that my "Connection is not secure", and suggested that someone was - perhaps - logging my keystrokes and using them to log in as me. :shock:

Anyway, next to the "lock with a strike through it" was another icon, telling me that I whitelisted this forum's cookies. On a whim, I removed them from my whitelist - so in theory, that should have meant that the forum would not remember my login details and wouldn't let me log in.

I tried logging in again, and -- TA-DA! -- I'm in, and the forum doesn't log me out. *shrug* Very strange ... but I'm relieved that I don't have to keep logging in again ... and again ... and again ... ;)

User avatar
Rath Darkblade
The Cute One
Posts: 5373
Joined: Fri Oct 24, 2008 5:15 am
Location: Lost in Translation
Gender: Male
Contact:

Re: Report forum issues.

Post by Rath Darkblade » Sat Jun 27, 2020 10:52 pm

... or not ... :(

No idea what's going on, but I'm again back to the position where the forum logs me out every few minutes or so.

What's going on? :shock: This situation's been happening for a week and a bit, now.

User avatar
Collector
Grand Poobah
Posts: 11505
Joined: Wed Oct 08, 2008 12:57 am
Location: Sierraland
Contact:

Re: Report forum issues.

Post by Collector » Sun Jun 28, 2020 11:16 am

It is something on your end. Try a different browser or at least a new profile. Do not change ANY security settings from default. Don't play with your browser settings.
01000010 01111001 01110100 01100101 00100000 01101101 01100101 00100001

Image

Post Reply