Forum Suggestions/Problems.

Notices and what's new on SHP and the forums
Locked
User avatar
MusicallyInspired
Village Elder
Posts: 2166
Joined: Fri Oct 10, 2008 8:46 am
Gender: Male
Location: Manitoba, Canada
Contact:

Re: Forum Suggestions/Problems.

Post by MusicallyInspired » Sun Mar 11, 2012 10:39 am

A lot of the buttons and logos on the forums don't seem to be showing anymore, strangely. I can't tell which threads have new posts or anything. Even more oddly, some of the other forums are missing these pictures as well like The Janitorial Times and AGD Interactive. They're all PHP boards. It might be something on my end but I'm not sure what it could be.
01010100 01110010 01110101 01110011 01110100 00100000 01010100 01001000 00110001

User avatar
Collector
Grand Poobah
Posts: 10960
Joined: Wed Oct 08, 2008 12:57 am
Location: Sierraland
Contact:

Re: Forum Suggestions/Problems.

Post by Collector » Sun Mar 11, 2012 2:13 pm

They are showing for me, so it has to be something on your end. Are you using Ad Block perhaps? Try clearing your cache.
01000010 01111001 01110100 01100101 00100000 01101101 01100101 00100001

Image

User avatar
MusicallyInspired
Village Elder
Posts: 2166
Joined: Fri Oct 10, 2008 8:46 am
Gender: Male
Location: Manitoba, Canada
Contact:

Re: Forum Suggestions/Problems.

Post by MusicallyInspired » Sun Mar 11, 2012 10:08 pm

It's not adblock. I only have that for flash and it's not active at the moment. My best guess is Firefox's image block function but I don't remember blocking any images from any of these forums and even if I did it would block all images including backgrounds, which it doesn't. So I'm at a loss. Clearing cache hasn't helped. I'm using my laptop right now and it views images just fine. I'm not sure what's changed.
01010100 01110010 01110101 01110011 01110100 00100000 01010100 01001000 00110001

User avatar
MusicallyInspired
Village Elder
Posts: 2166
Joined: Fri Oct 10, 2008 8:46 am
Gender: Male
Location: Manitoba, Canada
Contact:

Re: Forum Suggestions/Problems.

Post by MusicallyInspired » Mon Mar 12, 2012 1:45 am

Can you post the link to the forum logo image itself? I'd like to see if Firefox will even load it.
01010100 01110010 01110101 01110011 01110100 00100000 01010100 01001000 00110001

User avatar
Collector
Grand Poobah
Posts: 10960
Joined: Wed Oct 08, 2008 12:57 am
Location: Sierraland
Contact:

Re: Forum Suggestions/Problems.

Post by Collector » Mon Mar 12, 2012 3:18 am

01000010 01111001 01110100 01100101 00100000 01101101 01100101 00100001

Image

User avatar
MusicallyInspired
Village Elder
Posts: 2166
Joined: Fri Oct 10, 2008 8:46 am
Gender: Male
Location: Manitoba, Canada
Contact:

Re: Forum Suggestions/Problems.

Post by MusicallyInspired » Mon Mar 12, 2012 11:45 am

Interesting. This also happens lately when I try to look at certain subforums of other boards (not PHP). Also, YouTube is constantly doing this to me on almost every video. After a couple retries it loads properly, though, unlike the forum issue.
Attachments
unable.jpg
01010100 01110010 01110101 01110011 01110100 00100000 01010100 01001000 00110001

User avatar
Collector
Grand Poobah
Posts: 10960
Joined: Wed Oct 08, 2008 12:57 am
Location: Sierraland
Contact:

Re: Forum Suggestions/Problems.

Post by Collector » Mon Mar 12, 2012 4:35 pm

What security software are you using? Try turning it off long enough to see if they'll display.
01000010 01111001 01110100 01100101 00100000 01101101 01100101 00100001

Image

User avatar
MusicallyInspired
Village Elder
Posts: 2166
Joined: Fri Oct 10, 2008 8:46 am
Gender: Male
Location: Manitoba, Canada
Contact:

Re: Forum Suggestions/Problems.

Post by MusicallyInspired » Mon Mar 12, 2012 5:55 pm

I don't have any.
01010100 01110010 01110101 01110011 01110100 00100000 01010100 01001000 00110001

User avatar
Collector
Grand Poobah
Posts: 10960
Joined: Wed Oct 08, 2008 12:57 am
Location: Sierraland
Contact:

Re: Forum Suggestions/Problems.

Post by Collector » Mon Mar 12, 2012 7:40 pm

Start Firefox from the Runbox with the -safe-mode switch.
01000010 01111001 01110100 01100101 00100000 01101101 01100101 00100001

Image

User avatar
MusicallyInspired
Village Elder
Posts: 2166
Joined: Fri Oct 10, 2008 8:46 am
Gender: Male
Location: Manitoba, Canada
Contact:

Re: Forum Suggestions/Problems.

Post by MusicallyInspired » Mon Mar 12, 2012 9:14 pm

Didn't help. Maybe I should just change browsers. But I've been using Firefox for ages. I don't really like Chrome's minimalism. How's Opera?

EDIT: Actually, scratch that. Internet Explorer is having the same problems. Maybe it's a router setting....though I have no idea what it could be.
01010100 01110010 01110101 01110011 01110100 00100000 01010100 01001000 00110001

User avatar
Collector
Grand Poobah
Posts: 10960
Joined: Wed Oct 08, 2008 12:57 am
Location: Sierraland
Contact:

Re: Forum Suggestions/Problems.

Post by Collector » Mon Mar 12, 2012 10:00 pm

You can just hit the reset on the back of the router to set it to factory defaults. If it is a wireless, don't forget that you will need to set your WEP or WPA key again.
01000010 01111001 01110100 01100101 00100000 01101101 01100101 00100001

Image

User avatar
MusicallyInspired
Village Elder
Posts: 2166
Joined: Fri Oct 10, 2008 8:46 am
Gender: Male
Location: Manitoba, Canada
Contact:

Re: Forum Suggestions/Problems.

Post by MusicallyInspired » Tue Mar 13, 2012 12:19 am

This is truly bizarre. I'm starting to think this is actually a spyware problem. I can't search for the word "reset" in any search engine without getting the "connection reset"/"Unable to connect" screen.
01010100 01110010 01110101 01110011 01110100 00100000 01010100 01001000 00110001

User avatar
Collector
Grand Poobah
Posts: 10960
Joined: Wed Oct 08, 2008 12:57 am
Location: Sierraland
Contact:

Re: Forum Suggestions/Problems.

Post by Collector » Tue Mar 13, 2012 12:54 am

You can't find the reset button on your router? Of course you could temporarily hook your PC up directly to your modem to by pass it to see if that fixes it. If not, it is not your router. One other thing would be to create another profile to see if it persists.
01000010 01111001 01110100 01100101 00100000 01101101 01100101 00100001

Image

User avatar
MusicallyInspired
Village Elder
Posts: 2166
Joined: Fri Oct 10, 2008 8:46 am
Gender: Male
Location: Manitoba, Canada
Contact:

Re: Forum Suggestions/Problems.

Post by MusicallyInspired » Tue Mar 13, 2012 10:40 am

No no, I'm sure it's there. I just really don't want to have to do it yet as I've customized it a little (still can't think of anything I did that could be causing this, though).
01010100 01110010 01110101 01110011 01110100 00100000 01010100 01001000 00110001

User avatar
MusicallyInspired
Village Elder
Posts: 2166
Joined: Fri Oct 10, 2008 8:46 am
Gender: Male
Location: Manitoba, Canada
Contact:

Re: Forum Suggestions/Problems.

Post by MusicallyInspired » Tue Mar 13, 2012 12:48 pm

I've confirmed it's not my router. Bypassing it and connecting directly to the modem still gives me the same problem. It's most definitely a spyware or some such similar issue.
01010100 01110010 01110101 01110011 01110100 00100000 01010100 01001000 00110001

Locked