Report forum issues.

Notices and what's new on SHP and the forums
User avatar
Qbix
DOSBox Author
Posts: 656
Joined: Sun Nov 09, 2008 4:19 pm
Location: Friesland
Contact:

Re: Report forum issues.

Post by Qbix » Sun Aug 02, 2020 6:07 am

it would be interesting to figure out which installer/script they have a problem with.

User avatar
Tawmis
Grand Poobah's Servant
Posts: 13450
Joined: Wed Oct 08, 2008 1:19 am
Gender: Not Specified
Contact:

Re: Report forum issues.

Post by Tawmis » Sun Aug 02, 2020 12:27 pm

Qbix wrote:
Sun Aug 02, 2020 6:07 am
it would be interesting to figure out which installer/script they have a problem with.
Multiple of them report an issue as false positive.

Just look up the word trojan on the forums.

User avatar
notbobsmith
Village Elder
Posts: 1011
Joined: Sun Mar 09, 2014 4:02 pm
Location: Massachusetts
Gender: Male

Re: Report forum issues.

Post by notbobsmith » Sun Aug 02, 2020 11:17 pm

It seems to have resolved itself. I didn't change any settings on Malwarebytes but I don't get the warning anymore.

User avatar
Tawmis
Grand Poobah's Servant
Posts: 13450
Joined: Wed Oct 08, 2008 1:19 am
Gender: Not Specified
Contact:

Re: Report forum issues.

Post by Tawmis » Mon Aug 03, 2020 1:44 am

notbobsmith wrote:
Sun Aug 02, 2020 11:17 pm
It seems to have resolved itself. I didn't change any settings on Malwarebytes but I don't get the warning anymore.
They wizened up. :D

User avatar
Rath Darkblade
The Cute One
Posts: 6274
Joined: Fri Oct 24, 2008 5:15 am
Location: Lost in Translation
Gender: Male
Contact:

Re: Report forum issues.

Post by Rath Darkblade » Mon Aug 03, 2020 5:16 am

Or not. I'd been logged out twice in the time it took me to read all these posts ... :(

It's weird, though, that Malwarebytes won't let me add sierrahelp.com to their "White List". They let me add another website. *shrug*

User avatar
Rath Darkblade
The Cute One
Posts: 6274
Joined: Fri Oct 24, 2008 5:15 am
Location: Lost in Translation
Gender: Male
Contact:

Re: Report forum issues.

Post by Rath Darkblade » Mon Sep 28, 2020 3:05 am

Hmm ... still having forum issues, possibly having to do with Malwarebytes. :| It's weird, though, because I added the site to MWB's whitelist ages ago:
1.png
But MWB still not only logs me out, but insists that the forum has a Trojan on it... :shock: :shock:
2.png
Any ideas what's going on?

User avatar
Tawmis
Grand Poobah's Servant
Posts: 13450
Joined: Wed Oct 08, 2008 1:19 am
Gender: Not Specified
Contact:

Re: Report forum issues.

Post by Tawmis » Mon Sep 28, 2020 4:29 am

You get what you pay for?

It's reporting a false positive.

Same thing it reports on the installers, which is also false positive.

User avatar
Tawmis
Grand Poobah's Servant
Posts: 13450
Joined: Wed Oct 08, 2008 1:19 am
Gender: Not Specified
Contact:

Re: Report forum issues.

Post by Tawmis » Tue Sep 29, 2020 11:17 pm

Information
You have been permanently banned from this board.

Please contact the Board Administrator for more information.

A ban has been issued on your IP address.


LOL. Nice. It's a browser cache error.

User avatar
Rath Darkblade
The Cute One
Posts: 6274
Joined: Fri Oct 24, 2008 5:15 am
Location: Lost in Translation
Gender: Male
Contact:

Re: Report forum issues.

Post by Rath Darkblade » Sat Oct 17, 2020 12:08 am

Yeah, I got the same error.

Oh, and guess what -- I'm still getting logged off from this board every two seconds. :x Bloody hell. It got so bad that I tried to log in and was told that I "exceeded the number of login attempts" and had to solve a Captcha, and no matter what I picked, the Captcha wasn't satisfied. :x

In the end, I had to reset my password. Fantastic. :evil:

User avatar
Tawmis
Grand Poobah's Servant
Posts: 13450
Joined: Wed Oct 08, 2008 1:19 am
Gender: Not Specified
Contact:

Re: Report forum issues.

Post by Tawmis » Sat Oct 17, 2020 1:28 am

Rath Darkblade wrote:
Sat Oct 17, 2020 12:08 am
Yeah, I got the same error.

Oh, and guess what -- I'm still getting logged off from this board every two seconds. :x Bloody hell. It got so bad that I tried to log in and was told that I "exceeded the number of login attempts" and had to solve a Captcha, and no matter what I picked, the Captcha wasn't satisfied. :x

In the end, I had to reset my password. Fantastic. :evil:
Do you have multiple browsers? If you do, try multiple browsers (Firefox, Chrome, IE) to see if it happens on all of them.

Also when you're getting logged off - is it because you clicked a link to the forum (like a PM or something)?

User avatar
Rath Darkblade
The Cute One
Posts: 6274
Joined: Fri Oct 24, 2008 5:15 am
Location: Lost in Translation
Gender: Male
Contact:

Re: Report forum issues.

Post by Rath Darkblade » Sat Oct 17, 2020 3:07 am

I do have multiple browsers (Firefox, IE), but I tried them all and it happened on them all.

When I get logged off - most of the time, it's because I try to move somewhere within the forum. For instance, trying to create a new topic. Or reply to a topic. Or open a new topic. Or open a new forum. Almost anything.

I got logged off while typing my reply to you and hitting "Submit".

User avatar
Tawmis
Grand Poobah's Servant
Posts: 13450
Joined: Wed Oct 08, 2008 1:19 am
Gender: Not Specified
Contact:

Re: Report forum issues.

Post by Tawmis » Sat Oct 17, 2020 1:42 pm

Something's trashing your cookies then. Because that's the only reason you'd get logged off - is that your browser isn't seeing the cookie(s) for SHP.

User avatar
Collector
Grand Poobah
Posts: 11555
Joined: Wed Oct 08, 2008 12:57 am
Location: Sierraland
Contact:

Re: Report forum issues.

Post by Collector » Sat Oct 17, 2020 8:33 pm

I think Rath needs to replace his security software and leave the new software set to defaults.
01000010 01111001 01110100 01100101 00100000 01101101 01100101 00100001

Image

Post Reply