GK3 Windowed

Voodoo got the best of you? Need a hint? Want to talk about Gabriel Knight? This is the place to do it!
Post Reply
markus6609
Noob
Posts: 4
Joined: Tue Jun 05, 2012 4:21 pm
Gender: Not Specified

GK3 Windowed

Post by markus6609 » Sat Jun 09, 2012 4:13 pm

Does anybody knows how to set Gabriel Knight 3 in Windowed version? I tried going into Configure GK3 and set it there but nothing happens

User avatar
Collector
Grand Poobah
Posts: 11423
Joined: Wed Oct 08, 2008 12:57 am
Location: Sierraland
Contact:

Re: GK# Windowed

Post by Collector » Sun Jun 10, 2012 12:47 am

If you used the installer from here, you can use the configuration tool, but you will also have to set your color depth down to 16-bit before you start the game.
01000010 01111001 01110100 01100101 00100000 01101101 01100101 00100001

Image

markus6609
Noob
Posts: 4
Joined: Tue Jun 05, 2012 4:21 pm
Gender: Not Specified

Re: GK3 Windowed

Post by markus6609 » Sun Jun 10, 2012 7:01 am

I tried that and still nothing and i am using Windows Vista

User avatar
Collector
Grand Poobah
Posts: 11423
Joined: Wed Oct 08, 2008 12:57 am
Location: Sierraland
Contact:

Re: GK3 Windowed

Post by Collector » Sun Jun 10, 2012 2:59 pm

May be a UAC issue. Try running the config tool as administrator.
01000010 01111001 01110100 01100101 00100000 01101101 01100101 00100001

Image

markus6609
Noob
Posts: 4
Joined: Tue Jun 05, 2012 4:21 pm
Gender: Not Specified

Re: GK3 Windowed

Post by markus6609 » Sun Jun 10, 2012 3:14 pm

Yup it works now thanks :)

Post Reply